Bel (0346) 56 36 50 | Mail info@vdschaftculinair.nl
Facebook

Kookcursus basis kooktechnieken

U kunt zich inschrijven voor de kookcursus basis kooktechnieken via ons contact formulier. Datums staan in onze agenda.  

In vijf avonden worden alle veertien basis kooktechnieken behandeld die er zijn en leert u de fijne kneepjes van het kookvak. Daarbij is er ook volop aandacht voor snijtechnieken, want deze komen iedere les van pas. De avonden worden ondersteund met diverse hapjes (niet per definitie maaltijdvullend) en drankjes.

1e avond: snijtechnieken, blancheren en stomen
2e avond: pocheren, glaceren en koken
3e avond: frituren, bakken in de oven en grillen
4e avond: braden, gratineren en braisseren
5e avond: sauteren, poeleren en stoven.

De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid de cursus uit te breiden met een extra avond om het geleerde in de praktijk te brengen. Op deze avond wordt voor een aantrekkelijke prijs het vijf gangen maandmenu bereid.

Kosten van de totale cursus bedragen € 250,00 euro per cursist met uitzondering van de extra avond.